Nybygg

nybygg

Så du vurderer altså å kjøpe deg en bolig? En helt ny bolig – som ingen har bodd i før deg – som du kan være med på å forme til din egen? Dette er akkurat det vi i B. K. Byggmester er best på. Vi har solid erfaring med å gjøre en øde tomt om til et nytt hjem for familier, og vi vil veldig gjerne gjøre det samme for deg.

Totalpakke på nybygg

Vi kan tilby deg totalpakke på nybygg. Vi sørger for alt fra planering av tomten din helt til et nøkkelferdig hus som du kan bære inn flatskjermen i. Vi tar altså rollen som posjektleder og ordner med både anleggsarbeid, rørleggerarbeid og elektrikerarbeid.

Vi bygger huset akkurat slik du vil ha det

Du velger hvordan ditt drømmehus skal se ut -du velger design, arkitektur og funksjonalitet. Tenk på at ditt hus vil være ditt hjem i mange år framover. Vi kan bygge nøyaktig det huset du ønsker deg, og vi tar gjerne arkitektjobben med å tegne huset ut fra dine ønsker. Siden vi er en leverandør under Systemhus – en av landets største boligleverandører – har du også mulighet til å hente inspirasjon fra deres huskatalogg på nett. Gå til Sytemhus sin boligkatalog

Hytter

B. K Byggmester AS fører opp hytter i forskjellige stiler, etter ditt ønske. En helt ny hytte har de samme fordelene som et helt nytt hus. Mange bærer på en hyttedrøm, eller har en tomt som står ubrukt. Vi bygger hytten din i den størrelse som passer deg- enten det er en liten hytte på fjellet, med enkel standard for deg og dine jaktkamerater, eller en stor familiehytte ved sjøen.

Vi hjelper deg å realisere din hyttedrøm – det trenger ikke å koste all verden.

Terrasse og balkonger

B. K Byggmester AS lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende. Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Garasje og carport

Vi utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske. Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske.

Uthus, boder, naust og lysthus

B. K Byggmester AS fører opp mindre nybygg som boder, uthus, låver og lysthus.

Hjelp med tegninger/byggesøknader

Vi kan hjelpe deg med tegninger av din drømmebolig, samt innsending av søknad til kommunen. Ta kontakt for mer informasjon.

Del med andre!